söndag 11 april 2010

Nu är travsäsongen igång!

Det var en intressant travhelg för Stall Bredbyn! Först startade vår delägde Worldwide på Bergsåker. Han var inte långt ifrån att ta ledningen, men fick nöja sig med rygg ledaren som släppte och det blev tredje invändigt.. Tyvärr var hästen framför inte kurant för dagen och ingen lucka uppenbarade sig. Han klättrade i rygg på framförvarande i mål. Ska man vara oplacerad, så ska det vara med krafter kvar och vi är laddade till nästa start.

På V75 i helgen så startade vår uppfödning Youpie. Fick backas sist från spår 8. Han gick starkt sista 700 och blev trea, inte alls många decimetrar ifrån vinnaren. Vinnande Dresscode för övrigt uppfödd av ASVT:s förre VD Ulrika Lundberg och vi skickar ett stort grattis till henne! Nu drömmer vi tillsammans med ägarna (också från Umeå) om att Umåker ska gästas av Youpie, om två veckor när det körs V75 häruppe. Det vore fantastiskt kul!

Maharajah har aviserat start och även Dig for Dollars som var grymt bra i Finland är aktuell för att besöka Umåker om två veckor. Det kan bli en härlig travhelg!

Nu finns de offentliga omdömet från avelsvärderingen på Solvalla ute på travsport.se
Länk till dokumentet

Även listhingstarnas omdömen är nu offentliga. Här kommer en redovisning av dessa:

Mycket högt
Igor Font
Muscle Hill
Saxo de Vandel

Högt
Echo
Federal Flex
Like A Prayer
Meaulnes du Corta
Memphis du Rib
Prince Gede
Ready Cash
Sam Bourbon
Scipion du Goutier

Medel
Americanese
E.L.Mikko
Muscle Mass
Orlando Sport
Otello Pierji
Picture Ås
Qualmio de Vandel
Quatre Juillet
Repeat Love
Rocklyn

Lågt
Pad d'Urzy
Paolo Berry

Länk till de offentliga omdömena!

Då är det bara att välja hingst...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar