fredag 13 augusti 2010

Möte och nystart

Jag börjar med att "puffa" för ASVT:s uppfödarmöte på Solvalla på onsdag kl. 14. Senare samma kväll körs bl.a. Jubileumspokalen (topplopp!) och V75. På dagordningen står det att Anders Järnerot ska berätta om första året med nya avelsvärderingen. Per Wetterholm berättar om utveckligen för stonas förtjänstmöjligheter. Medverkar gör även ST:s Christina Olsson och ASVT:s Anders Lindh. Efter mötet bjuder ASVT på fika i samarbete med Solvallas Damklubb. Mötet äger rum i Stallarkadens Showroom. Alla är välkomna!

Det blir en "nystart" för vår tävlingshäst Worldwide på torsdag.
Inte så mycket som rent praktiskt är nytt för vår älsklingshäst som älskar sina rutiner, men...
...det är comeback efter ett sommarlov. 3 månader sedan förra starten.
...nu är vi ensamma ägare om honom.
...nu står Jenny som tränare på honom.
...nästan ny kusk. Micael Melander har kört honom en gång tidigare, men det var 2,5 år sedan...och då vann de...på Bergsåker!

Det känns ändå lite spännande. Hårt motstånd för hans del, men läget blev bra. Fint med 60.000 kr i förstapris och endast åtta hästar, men tyvärr tillämpar de snålskala på Bergsåker.

Youpie har varit förkyld efter seger på Solvalla, så det är lite osäkert om han kan starta i finalerna på Örebro till helgen.

Staro Yours Truly är i veckan seminerad med Juliano Star för sista gången i år. Fick rapporter om att det verkade optimalt på många sätt med semineringen, så det är bara att hoppas hoppas hoppas hoppas...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar