onsdag 18 november 2009

BAS och Worldwide

Det är dags att höja BAS-rösten!

Nu kommer BAS enade och starkare än någonsin. Jag hoppas att så många som möjligt kommer till paneldebatten på Solvalla 2 december. Fram med almanackan och den tjocka pennan, notera! Personligen tror jag det är oerhört viktigt för travsportens framtid att BAS-organisationer (alla aktiva) får ett större inflytande i en travsport som allt mer styrs av spelet. Alla pusselbitar (även spelet) är såklart viktiga, men det gäller att återfå balansen. Läs mer!

Kusligt...
Skrev om Andover Hall-sönerna i förra inlägget. Läser precis nu att Adrian Chip är skadad och går till avel 2010. Jättetråkigt med sportglasögonen, men intressant när man tar på sig avelsglasögonen. Verkar som han kommer att stallas upp på Staro International. Läs mer!

Danmark!
Ser att nu även Danmark höjt uppfödarpremierna för 2-6 åriga ston till 20%. Först Norge (även hingstar och valacker), nu Danmark, sen...? Bra satsning! Läs mer!

Worldwide
Ikväll startar får Worldwide på Umåker. Bra läge och vi får hoppas att han återigen gör ett bra lopp. Spännande blir det i alla fall!

Det blev inte längre än så här idag, men på återhörande inför helgen!

1 kommentar:

  1. Jag har i dagarna hittat till den här bloggen. Den verkar intressant, keep up the good work!

    SvaraRadera