fredag 4 februari 2011

Gammal man gör så gott han kan...

Vår fantastiske Worldwide fortsätter att skänkas oss glädje. Förutom att han är en fantastisk gentleman som varje dag får min fru på gott humör varje dag, så kan han fortfarande prestera också.

Den numera 11-årige valacken anmäldes till favoritbanan i Boden. Han kom inte med i sin vanliga klass, så vi fick uppanmäla honom till snabbloppet. Som "kompensation" fick vi spår 1. Nu kusk är alltid ett orosmoment, men Torbjörn Jansson skötte sig prickfritt. Yes! Det var "bara" att hålla innerspåret runt om, vilket blev 3e invändigt till slut. De två framför på innerspåret var det inte mycket att göra åt, så Jansson koncentrerade sig bara på att bevaka tredjeplatsen. Så farbror Worldwide blev trea i snabbloppet med krafter kvar!

I helgen väntar Travfestival här på Umåker. Vi ska göra comeback i dessa sammanhang efter några års "frånvaro". Det ska bli riktigt skoj och vi har många vänner som är nominerade. Umåker har haft ett bra år och då är det extra roligt att vara med och hylla de som varit framgångsrika. Så ha en trevlig helg allesammans, för det har jag tänkt att ha!

Worldwide tillsammans med bäste kompisen Jägarn (shettis).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar