fredag 15 april 2011

Auktionskatalogen och Olympiatravet

Nu finns katalogen till Elitauktionen ute på nätet. En ny och fräsch funktion är det interaktiva verktyget "e-magin". Denna version fungerar i såväl datorn som i iPhone, iPad och Andriod.


Om man har iPhone eller iPad, så kan man öppna länken. Sedan klickar man på "Dela ikonen". (Rektangel med en höger pil, finns längst ner.) Där väljer man "Lägg till på helskärmen", så får man en ikon på helskärmen. Bara att klicka på den sedan, så kommer man direkt till katalogen. Oootrolit smidigt!

Om du öppnar länken i din dator, så kan du navigera i katalogen genom att klicka i ex. hästregistret eller hingstpresentationen.Denna funktion fungerar dock inte i iPhone, iPad eller Android. Däremot kan man ändå läsa katalogen i dessa "apparater" och navigera på annat sätt.

Länken då, vart är den? Här kommer den!
http://www.e-magin.se/paper/4zfvbmx7/paper/1

Olympiatravet hägrar imorgon! Personligen är jag mycket spänd på att få se Commander Crowe. Det klart att man får sympatier för honom när man har ett dräktigt sto med Juliano Star, men det känns också spännande att se honom efter Fabrice Souloy uttalande om att han är den bästa häst som han har tränat.

Läste på det utmärkta bloggen wiretowire.se om oron kring Meadowlands framtid.
"En fredagmorgon med en långledig helg väntande på sig borde man vakna upp med ett leeende på läpparna. Dessvärre är det omöjligt då man nås av beskedet att försöken att nå en uppgörelse med totopersonalen på The Meadowlands misslyckades. Så sannolikt har Meadowlands Racetrack inget liv efter hambletonianmeetinget i augusti månad. Så har du drömt om att se The Hambletonian på Meadowlands Racetrack så är det nog säkrast att du bokar biljett över Atlanten redan nu."
Läs hela inlägget på:
http://wire-to-wire.blogspot.com/2011/04/blandade-fredagskanslor.html

Ja, då återstår bara att önska er alla en trevlig helg!

1 kommentar:

  1. Tackar. Härligt initiativ av ASVT att lägga upp den på nätet redan nu. Man har ju såklart beställt den även i pappers-format, men det är ju en njutning att börja glutta i den redan nu! Dessutom gillar jag formatet: väldigt lättläst och lättarbetat. Snyggt jobbat!

    SvaraRadera