onsdag 2 november 2011

Kommentar

Angående: "Jag skrev att jag skulle hålla på, åtminstone över Breeders' Crown - så än är äventyret inte över."

Anonym skrev...
Tror inte att den kommentaren kom med i det du publicerade. Blev överraskad av att hitta nya inlägg idag men blev hur som helst glad.


Kör hårt.
Hehe... *pinsamt* Jag ser nu att jag aldrig skrev detta. Jag tänkte göra det, men det syns ju inte... Jag har dock skrivit det i många mail, men det syns ju inte heller. ;-)

2 kommentarer:

  1. Men Håkan bråkan :)

    Nu är du väl lite färgad när du säger att du har förståelse för att fegisarna med Järneroth i spetsen bordlägger den hingst vars avkommor haft överlägset flest startande avkommor!

    Hur kan du ens överväga att försvara ett sånt beslut? Anledningen till att han bordlades är för att han inte når upp till A eller Elit som ägarna satsar på. Han har en stor tre årskull nästa år??

    Men du har ju sagt det själv! Det går att höja men inte att sänka då hade väl en bedömning inte varit fel? Visar hans avkommor längre fram kapacitet så får man väl höja!

    Ja det är konstigt att just den hingst som Menhammar + några andra inflytelserika personer äger stora avelsrätter i blir bordlagd. Det är ännu ett tecken på den korrupta trav värld vi lever i money talks som vissa säger. Med distans till denna fråga tror jag du kommer ångra ditt försvar av Bordläggningen.

    ps gillar din blogg skarpt och respekterar dig för att du är oerhört kunnig men nu är du helt fel ute för en gångs skull ;)

    SvaraRadera
  2. När jag ändå är i farten!

    Vilket sto material har Varenne fått jämfört med alla dem andra hingstarna som inte bordlades?

    Varenne är en av de hingstar som tillförts ett enastående sto material och med tanke på det tycker jag inte att han varit speciellt lyckad i aveln. Men sänk priset till 25 000 nästa år så kommer jag använda honom på någon av mina ston.

    SvaraRadera