onsdag 16 november 2011

Ursäkta uppehållet

Just nu har jag förmodligen ett av världens roligaste jobb. Annonserna till Travrondens Vinternummer håller på att göras färdiga. Därför blir det inte så mycket tid att tänka på bloggen. Jag ska göra annonserna för nio hingstar och totalt blir det 10,5 sidor material som ska levereras. Riktigt skoj!

Framtids Spaningen som jag var på i förra veckan då? Jo, det var rätt intressant. Kul att se så många engagerade i travets framtid och det kändes hoppfullt. Det är många frågor att lösa för att "säkra" travets framtid och förhoppningsvis gav detta lite input till de styrande.

Express It och Lass Tiba. Det verkar vara en särdeles god kombination! I Breeders' Crown-finalen segrade som bekant Pefectly Enough (e. Express It u. Just About Enough uu.Lass Tiba) före Mr Vida (e. Express It u. Good Enough uu. Lass Tiba). Igår kördes första uttagningen till Svensk Uppfödningslöpning och segrade gjorde Barracuda River (e. Express It u. Just About Enough uu. Lass Tiba). Den hittills vinstrikaste avkomman med Lass Tiba som mormor är för övrigt 1.09,7-travaren Jaded (e. Express Ride u. Enough is Enough) med sina 7,8 Mkr. Express Ride som alltså är halvbror (eller kan man säga 3/4-dels bror?) med Express It...

Äsch, det blev inte mer än detta "livstecken" från er bloggare idag. Måste jobba vidare... :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar