måndag 25 oktober 2010

Åter i vardagen

Då är mina två semesterveckor avslutade och man kastas åter in i vardagen. Jag var fruktansvärt trött i morse. Har man inte blivit utvilad på semestern? Kunde inte förstå varför väckaren levde om, svår att stänga av också. Somnade om direkt. Sen ringde eländet igen! Huga, hoppas det känns bättre imorgon.

Vintern har börjat visa sitt ansikte här uppe också. Det var lite spännande att köra bil med sommardäck i fredags. Så nu är vinterdäcken på och det blev en viss skillnad.

Tråkigheter blev det i fredags också. Vår gentleman Worldwide blev ju tjock i ett bakben inför en tilltänkt start förra söndagen. (Bildbevis lades ut på Facebook, så Wetterholm slipper misstänka en spårstrykning från spår 12.) Nåväl, svullnaden gav inte med sig och det blev klinikbesök i fredags. Där kunde röntgen konstatera en fraktur på griffelbenet. Operation imorgon...

BAS-organisationerna mötte i förra veckan styrelsen för Svensk Travsport. Det verkar som att det varit ett bra möte. Läs mer här!

Internetauktion imorgon med både intressanta fölston och starthästar. Kolla här!

Jag har kluddat ner många punkter som ska avhandlas under veckan, men inleder med en mjukstart. På återhörande...ska vässa pennan lite. Avslutar med ett filmklipp från Lexington Selected Sales. Filmade den engagerade underroparen när auktionsveckans dyraste häst såldes. Det blev Jimmy Taker som köpte passgångaren Simply Business för $350,000.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar